Min kæreste er stoppet med intimbarbering!

af Lisa den 25. Juni 2013

Hej Lisa Marie

Min kæreste stoppede for noget tid siden med intimbarbering. Hun siger, at hun gerne vil have naturlig hårvækst og være så naturlig så muligt! Men jeg tænder simpelthen ikke på sådan en behåret måtte. Jeg vil helst ikke gøre min kæreste ked af det, men jeg har mistet lysten til hende. Hvad skal jeg gøre?

Hilsen Jonas

Svar

Hej Jonas

Jeg kan godt se, at du synes, at det er en problematik, fordi du simpelthen mister lysten til din kæreste. Først vil jeg lige fortælle dig, at det for mange år siden var moderigtigt, at være naturlig behåret. I dag er moden glatbarbering. Faktisk er der mange kvinder, som får udslæt og har andre gener efter barbering – måske din kæreste har det?

Jeg synes, at du skal fortælle hende, at hun er sød og dejlig, men at du har det svært ved, at hun er stoppet med intimbarbering. Vær åben overfor hende og husk at fortælle hende, at hun er fantastisk og så fræk uden kønsbehåring.

Held med det:)

Kærlige hilsner Lisa Marie

 

{ 0 kommentarer… Tilføj en nu }

Efterlad en kommentar

Forrige indlæg:

Næste indlæg: